Εξαντλήθηκε TOSHIBA 84L9363DG 84" ULTRA HD

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ULTRA HD

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ultra HD με τη σειρά τηλεοράσεων L9 από την Toshiba. Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση σε σύγκριση με το Full HD, η επόμενη γενιά στην ποιότητα εικόνας προσφέρει ένταση που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η αναβάθμιση του περιεχομένου σας Full HD σε σχεδόν Ultra HD είναι εύκολη υπόθεση. Επομένως, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις υπάρχουσες ταινίες Blu-ray και τις τηλεοπτικές εκπομπές σε μια μαγική τηλεοπτική εμπειρία Ultra HD. Αφεθείτε στην καλύτερη ποιότητα εικόνας που υπάρχει, σε μια εκπληκτική κινηματογραφική οθόνη. Ο κομψός σχεδιασμός και οι έξυπνες καινοτομίες προσδίδουν στη σειρά L9 στιλ που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο σας.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Με μέγεθος οθόνης 84, περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια pixel για μοναδική λεπτομέρεια και ανάλυση οθόνης Ultra HD 3840 x 2160 (δηλαδή τέσσερις φορές πιο καθαρή από μια οθόνη Full HD), προσφέρει μια αψεγάδιαστη εμπειρία θέασης. Χάρη στην τεχνολογία Ultra HD, μπορείτε να αγοράσετε μια τηλεόραση με μεγάλο μέγεθος οθόνης και υψηλή ποιότητα εικόνας, συνδυασμός ο οποίος στο παρελθόν δεν ήταν εφικτός. Δεν πρόκειται να δείτε μεμονωμένα pixel, όσο κοντά και αν στέκεστε στην οθόνη. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε προβολή κινηματογραφικού επιπέδου στο σπίτι, ανεξάρτητα από το μέγεθος του σαλονιού σας.

ΔΩΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής CEVO 4K Engine ζωντανεύει ταινίες, παιχνίδια και εικόνες με τέτοια εκπληκτική λεπτομέρεια που θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε εκεί. Χάρη στην επεξεργασία βίντεο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για εγγενώς Ultra HD περιεχόμενο. Μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε το περιεχόμενο Full HD σε ανάλυση σχεδόν εφάμιλλη του Ultra HD. Επιπλέον, το CEVO 4K engine αναβαθμίζει το τυπικό περιεχόμενο και το περιεχόμενο HD, προσφέροντας σημαντική βελτίωση προβολής. Τώρα μπορείτε να δώσετε νέα πνοή ζωής στις παλιές σας ταινίες και να τις απολαύσετε από την αρχή σε μοναδική ευκρίνεια. Επίσης το AMR 800, η άριστη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της Toshiba, προσφέρει εξαιρετικά ομαλές εικόνες, ακόμη και σε σκηνές με γρήγορες εναλλαγές, γεγονός που καθιστά τη σειρά L9 ιδανική για τους λάτρεις των ταινιών δράσης και των σπορ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D ΣΕ FULL HD

Για να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η σειρά L9, όλα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα προβολής εικόνων 3D Full HD. Η γιγαντιαία έκδοση των 84" είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Passive 3D που γνωρίζουμε από τον κινηματογράφο. Τα γυαλιά 3D περιλαμβάνονται, επομένως είστε έτοιμοι να αφεθείτε σε μια εξαιρετικά λεπτομερή και ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε τις υπάρχουσες τηλεοπτικές εκπομπές, τα DVD και τα Blu-ray σας κατευθείαν σε 3D.

Διαγώνιος Οθόνης: 84"

Τύπος: LED

3D: Ναι

Αναπαραγωγή USB: Ναι

Μέγιστη Ανάλυση: 3840 x 2160

Aspect Ratio: 16:9

Βήμα Κουκίδας: 1860.48 x 1046.52

Φωτεινότητα: 400 cd/m²

Λόγος Αντίθεσης: 1600:1

Γωνία Θέασης: 178° / 178°

Χρόνος Απόκρισης: 5 ms

Συχνότητα: 50Hz

Είσοδοι Σύνδεσης: 2 x HDMI, SD Card Slot

Θύρες HDMI: 2

DLNA: Ναι

Ψηφιακός Δέκτης DVB-T: Ναι

Καλωδιακός Δέκτης (DVB-C): Ναι

Αudio Technology: Dolby Digital Plus

Ισχύς Ηχείων: 20W x 2

Πρότυπο VESA: 600 x 400

Extras: LAN

Διαστάσεις: 1916 x 1195 x 450mm

Βάρος: 77kg

Χαρακτηριστικά
Ανα ιντσα 58''+
Ανα τεχνολογια Smart TVs

TOSHIBA 84L9363DG 84" ULTRA HD

*** Εγγύηση σύμφωνα με την αντιπροσωπεία.

*** Η αποστολή σε προιόντα με διαθεσιμότητα 2-3 ημερών, γίνετε εντός εργάσιμου τριημέρου.

*** ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!:Για αντικαταβολές πάνω από 50 ευρώ,η εταιρεία μας ζητά ένα ποσοστό ώς προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα.

Τιμολόγιο

*** Για τιμές και άμεση εξυπηρέτηση σε παραγγελίες χονδρικής / Τιμολόγιο ,επισκεφτείτε τον ιστότοπο χονδρικών μας πωλήσεων https://www.gadgetaki.eu είτε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2813013425 .

  • Κωδικός Προϊόντος: 274907
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 11.320,00€

Ετικέτες: 274907