Προσωπικά Δεδομένα


Στο Gadgetlab.gr είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της μυστικότητας σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σας μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες αποτελεσματικά και για να παρέχουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία αγορών. Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική μυστικότητάς μας. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας,κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το GadgetLab και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά το GadgetLab, δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα GadgetLab χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από GadgetLab. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Το Gadgetlab επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο Gadgetlab.
Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το Gadgetlab θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το Gadgetlab θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το Gadgetlab μέσω www.gadgetlab.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gadgetlab.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του Gadgetlab. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Το Gadgetlab δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το Gadgetlab.gr θεωρεί ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών και των πελατών πρέπει να κρατηθούν ιδιωτικές και αξίζουν την προστασία μας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε και να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο χωρίς την καταχώρηση ή παροχή οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών. Εντούτοις, το Gadgetlab.gr χρειάζεται ορισμένες προσωπικές πληροφορίες και τις πληροφορίες διευθύνσεων σας για την επεξεργασία των διαταγών-παραγγελιών σας. 

Το Gadgetlab.gr σέβεται τη μυστικότητά σας και δεν πωλεί, δεν νοικιάζει ή δανείζει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε οποιουσδήποτε ανεξάρτητους τρίτους. Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που δίνονται στο Gadgetlab.gr θα φυλαχτούν με την μέγιστη προσοχή και ασφάλεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους με τους οποίους δεν έχετε συγκατατεθεί. 

Το Gadgetlab.gr απαιτεί ορισμένες διευθύνσεις πληροφοριών καθώς επίσης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή των σχολίων. Επομένως, εάν δεν θέλετε τα σχόλια σας να διαβασθούν από οποιοσδήποτε ή όλους τους επισκέπτες, τότε να μην υποβληθούν. Το Gadgetlab.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει οτιδήποτε ταχυδρομείται ή τοποθετείται στον ιστοχώρο του το οποίο κρίνεται ότι είναι δυσάρεστο, παράνομο ή ακατάλληλο. Το Gadgetlab.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται και τα στοιχεία που συλλέγονται για να δημιουργήσει ορισμένες στατιστικές και για να συντάξει τις απαραίτητες εκθέσεις για εσωτερική χρήση καθώς επίσης και για τη διανομή τους στις θυγατρικές, στους κατόχους άδειας, στα υποκαταστήματα και στους διαφημιστές. Αν και αυτό το είδος πληροφοριών θα χρησιμοποιηθεί για τους παραπάνω λόγους, κανένα από τα στατιστικά στοιχεία δεν θα περιλαμβάνει οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα σας προσδιορίσουν προσωπικά. Εν ολίγοις, η ταυτότητά σας θα κρατηθεί πάντα ανώνυμη εκτός αν χρησιμοποιείται εσωτερικά για λόγους τιμολόγησης.

Συνεχώς το Gadgetlab επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. 


Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου μας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση αυτών των πληροφοριών από το Gadgetlab.gr. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις τις αποκαλύπτουμε. Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

GDPR - Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου μας, συμφωνείτε  με τη γενική μας Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και έχουμε την ρητή σας συγκατάθεσή ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σου με διάφορους τρόπους και μέσα.