Αποστολή Προϊόντων

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας.

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος αποστολής του. Η προετοιμασία της κάθε παραγγελίας γίνεται εντός 2-3 εργάσημων ημερών.Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

Παράδοση με   ACS Courier .

Για την  Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: 3.30 € .

Για εξωτερικό, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι 22 € για δέματα μέχρι 2 κιλά και 2 € για κάθε επιπλέον κιλό . 

Μεταφορικά με Ασφάλιση δέματος : Αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε το προιόν εφόσον χαθεί ή καταστραφεί απο την κούριερ .

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο-ΕΛΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας.

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

 

Χρόνος αποστολής και παράδοσης:

·  Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - τεσσάρων εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον.

·  Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Gadgetlab.gr για την ημερομηνία αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος αποστολής .

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

·  Το Gadgetlab.gr εισάγει από την Ευρώπη κάθε εβδομάδα χιλιάδες προιόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού για οτιδήποτε έχει σχέση με το Home Entertainment - Κινητή Τηλεφωνία - Υπολογιστές,  παιχνιδομηχανές καθώς και αξεσουάρ - περιφερειακά με μόνο σκοπό να ενημερώνει όλους τους πελάτες μας για οτιδήποτε αξιόλογο και με πολύ χαμηλή τιμή κυκλοφορεί παγκοσμίως. Τα προιόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Αν κάποιο προιόν από αυτά που εισάγουμε το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε να σας ( εφόσον είναι εφικτό) κάνουμε καλύτερη τιμή.


** O χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η επιβεβαίωση κατάθεσης / πληρωμής