Αποστολή Προϊόντων

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας.

Παράδοση με ΕΛΤΑ Courier , ΕΛΤΑ.

Για την πόλη (Κέντρο) του Ηρακλείου Κρήτης τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,70 €

Για την υπόλοιπη Κρήτη, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι:3,20 € .

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας : 3.20 € .

Για εξωτερικό, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι 19.0 € για δέματα μέχρι 2 κιλά και 2 € για κάθε επιπλέον κιλό .

Για παράδοση Σάββατο ( καθώς είναι μη εργάσιμη ημέρα ) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.5 €. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο-ΕΛΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας.

 

Χρόνος παράδοσης:

·  Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - τεσσάρων εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον.

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.

·  Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Gadgetlab για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

·  Το Gadgetlab εισάγει από την Ευρώπη κάθε εβδομάδα χιλιάδες προϊόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού για οτιδήποτε έχει σχέση με το Home Entertainment - Κινητή Τηλεφωνία - Υπολογιστές,  παιχνιδομηχανές καθώς και αξεσουάρ - περιφερειακά με μόνο σκοπό να ενημερώνει όλους τους πελάτες μας για οτιδήποτε αξιόλογο και με πολύ χαμηλή τιμή κυκλοφορεί παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Αν κάποιο προϊόν από αυτά που εισάγουμε το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε να σας ( εφόσον είναι εφικτό) κάνουμε καλύτερη τιμή..


** O χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η επιβεβαίωση κατάθεσης / πληρωμής