Εξαντλήθηκε LG G3 D855 Titan 32GB EU

Smartphone LG G3 με απίστευτη ευκρίνεια, οθόνη Quad HD, εξελιγμένη κάμερα OIS +, ελαφρύ μεταλλικό φινίρισμα και λειτουργία έξυπνης ειδοποίησης.

 

Εύκολη Ασύρματη Φόρτιση. Η ασύρματη φόρτιση του LG G3 σας ελευθερώνει από καλώδια και η πανίσχυρη μπαταρία 3.000mAh σας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και κύκλο ζωής. Επίσης, η μπαταρία αφαιρείται και έτσι μπορείτε να έχετε πάντα μία εφεδρική για οποιαδήποτε ανάγκη.

Λειτουργία Έξυπνης Ειδοποίησης, Πριν Ρωτήσετε. Η λειτουργία Έξυπνης Ειδοποίησης, σας προτείνει τι θα χρειαστείτε, πριν ακόμη το χρειαστείτε.

Οι προτάσεις βασίζονται στην κατάσταση του τηλεφώνου σας, τις συνήθειές σας και την τοποθεσία.

Έξυπνο Καθάρισμα - «Θα θέλατε να σβήσετε τις 9 εφαρμογές που δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 2 μήνες;»

Υπενθύμιση Κλήσεων - «Είχατε μια αναπάντητη κλήση από τον Δημήτρη στις 12:30 μ.μ. Θα θέλατε να τον καλέσετε;

Υπενθύμιση βάσει τοποθεσίας - «Μόλις φτάσατε στο γραφείο σας. Θα θέλατε να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi;» * Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε κάποιες περιοχές.

Ο Κύκλος των Εφαρμογών σας, Quick Circle. Το κυκλικό παράθυρο εμφανίζει τις έξι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο, έτσι ώστε να έχετε ευκολότερη ΠΡΌΣΒΑΣΗ σε αυτές. Επιπλέον, η λάμψη γύρω από τον κύκλο χαρίζει μοναδικό στυλ.

Knock Code, Ο πιο ασφαλής, απλός και διασκεδαστικός τρόπος να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνό σου. Αποκτήστε άμεση και ασφαλή πρόσβαση knock*άροντας τον προσωπικό σας κωδικό, αποτελούμενο από 2-8 χτυπήματα, οπουδήποτε στην οθόνη και χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι.Με πάνω από 80.000 πιθανούς συνδυασμούς, το Knock*άρισμα αποτελεί διασκέδαση!

Ενισχυμένη Απόδοση. Η εκπληκτική οθόνη Quad HD του G3 έχει απίστευτη ανάλυση (538ppi) που συνήθως χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εκτύπωσης υψηλής ποιότητας βιβλίων έργων τέχνης. Ζωντανά χρώματα και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες σε ανάλυση 2.560x1.440 pixel και δεν θα παρατηρήσετε ξανά ούτε pixel. Επιπλέον, η καθαρή οθόνη των 5.5 ιντσών, χωρίς περιθώρια, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης Quad HD, που χωράει στην παλάμη σας.

Εξελιγμένη κάμερα OIS+

Laser Auto Focus. H λειτουργία OIS (Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας) όχι μόνο μειώνει το θάμπωμα της εικόνας, αλλά μετρά αυτόματα την απόσταση από το αντικείμενο, εξασφαλίζοντας τέλεια ποιότητα φωτογραφίας, με ανάλυση 13MP. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τη γρήγορη ρύθμιση εστίασης, δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή.

Διπλό LED Flash. Νιώστε τη διαφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και βελτιώστε χρωματικά τις φωτογραφίες σας. Με τον αισθητήρα BSI (Οπίσθιος φωτισμός), το φλας παράγει λιγότερο θολές και φωτεινότερες εικόνες ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Επίσης, έχοντας δύο διαφορετικού χρώματος φώτα η κάμερα μπορεί να παράγει πιο φυσική απόχρωση όταν χρησιμοποιείται φλας. *Διπλό φλας που παρέχει πολύ περισσότερο φωτισμό και επίσης αναδεικνύει την κλίση της εικόνας.

Αγγίξτε και Φωτογραφίστε. Τα περιττά εικονίδια στην οθόνη έχουν απαλειφθεί για να σας δώσουν μία πιο καθαρή εικόνα του κάδρου. Η διαδικασία λήψης φωτογραφιών είναι πιο εύκολη από ποτέ. Απλά εστιάστε και ταυτόχρονα τραβήξτε την τέλεια φωτογραφία μόνο με ένα άγγιγμα.

Εξελιγμένη κάμερα. Δείξτε την καλύτερη φωτογραφία σας που τώρα είναι ακόμα πιο καθαρή και με πιο ζωντανά χρώματα από ποτέ, χάρη στο νέο καλύτερο αισθητήρα. Όταν τραβάτε ένα selfie με την μπροστινή κάμερα, το ενσωματωμένο Flash UI σάς δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα σε χρώμα και φωτεινότητα. Επιπλέον, χρειάζεται μόνο μια απλή κίνηση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία selfie.

Έξυπνο Πληκτρολόγιο. Το έξυπνο πληκτρολόγιο του LG G3 κάνει την πληκτρολόγηση ευκολότερη και απλούστερη μειώνοντας έτσι τα τυπογραφικά λάθη.

Έξυπνη ρύθμιση - Ρύθμιση του πληκτρολογίου με βάση τις συνήθειές σας, Ρυθμιζόμενο μέγεθος

Βελτιωμένη πληκτρολόγηση - Ολοκλήρωση λέξης με μια απλή κίνηση

Γρήγορη Μετακίνηση - Γρήγορη διόρθωση με μια απλή κίνηση

Ηχείο 1-Watt με boost amp. Καθαρός, βαθύς, κρυστάλλινος ήχος, χωρίς τη χρήση επιπρόσθετων ηχείων.

Ελαφρύ Μεταλλικό Φινίρισμα. Kλασικός μεταλλικός σκελετός, αρκετά ελαφρύς για να σας χαρίζει άνεση και να σας ακολουθεί παντού. Το χαρακτηριστικό Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο αλλά και ο λεπτός σχεδιασμός κάνουν το τηλέφωνο εξαιρετικά λεπτό και επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό του με το ένα χέρι.

Περιγραφή προϊόντος    Smartphone LG G3 16GB Λευκό

Κατασκευαστής    LG

Σειρά προϊόντων    G

Μοντέλο    G3

Τύπος    Phablet

Προτεινόμενη χρήση    Multitasking/Internet, Music/Radio, Photo/Video

Σχεδίαση τηλεφώνου    Candy bar - Touch Screen

Χρώμα    Λευκό

Τεχνολογία 3G-4G    4G

Τεχνολογία 3D    Όχι

Λειτουργικό σύστημα    Google Android OS 4.4.2

Συχνότητα    GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/900/1900/2100, LTE 700/800/900/1800/2100/2300/2600

Παροχέας υπηρεσίας    Όχι

Οθόνη    5.5" Quad HD IPS LCD 2560 x 1440

Ενσωματωμένη μνήμη    32 GB

Μέγιστη μνήμη    128 GB

Κάρτες μνήμης    microSD

Ασύρματη διασύνδεση    Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac

Ασύρματη επικοινωνία    Bluetooth 4.0 + A2DP, LE

Wi-Fi Hotspot    Ναι

Εγγραφή φωνής    Ναι

Ειδοποίηση με δόνηση    Ναι

Αυτόματη επανάκληση    Ναι

Συσκευή εισόδου    Οθόνη αφής

Επεξεργαστής    Quad Core Qualcomm Snapdragon 801 2.50 GHz

Πρόσθετα χαρακτηριστικά    Ραδιόφωνο FM με RDS, MP3 Player, Α-GPS Δέκτης, GLONASS, SNS applications, Predictive text input, Accelerometer, Gyro, Proximity, Πυξίδα, Voice memo/dial, Smart Notice, Smart Keyboard, Knock Code, Dual Window, HD Voice, LG Health, Wireless Charging, Hase detection/laser autofocus, Optical image stabilization, Dual-LED (dual tone) flash, NFC, DLNA

Κάμερα    13 Megapixel

Κάμερα 2η    2.1 Megapixel

Εγγραφή βίντεο    2160p @ 30fps, 1080p @ 30 fps

Πρότυπα βίντεο    MP4, DviX, XviD, H.264, H.263, WMV

Πρότυπα εικόνας    BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF

Πρότυπα ήχου    MP3, WAV, FLAC, eAAC+, WMA

Πρότυπα κειμένου    Document viewer

Ανθεκτικότητα    Μη διαθέσιμη πληροφορία

Μπαταρία    Li-Po 3000 mAh

Χρόνος ομιλίας    Έως και 21 ώρες

Χρόνος αναμονής    Έως και 565 ώρες

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)    7.46 cm x 0.89 cm x 14.6 cm

Βάρος    149 g

SAR EU (W/kg)    0.23 W/kg (head)

Dual SIM    Όχι

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Χαρακτηριστικά
Αποθηκευτικός Χώρος 32 GB
Επεξεργαστής Quad-core
Χρήση Single sim
Εύρος Οθόνης 5+ inches
Κάμερας 9 Mp έως 13 Mp

LG G3 D855 Titan 32GB EU

*** Εγγύηση σύμφωνα με την αντιπροσωπεία.

*** Η αποστολή σε προιόντα με διαθεσιμότητα 2-3 ημερών, γίνετε εντός εργάσιμου τριημέρου.

*** ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!:Για αντικαταβολές πάνω από 50 ευρώ,η εταιρεία μας ζητά ένα ποσοστό ώς προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα.

Τιμολόγιο

*** Για τιμές και άμεση εξυπηρέτηση σε παραγγελίες χονδρικής / Τιμολόγιο ,επισκεφτείτε τον ιστότοπο χονδρικών μας πωλήσεων https://www.gadgetaki.eu είτε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2813013425 .

  • Κωδικός Προϊόντος: 46015244
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 230,00€

Ετικέτες: 46015244