Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

1.  Αντικαταβολή . Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Για αντικαταβολές πάνω από 50 ευρώ,η εταιρεία μας ζητά προκαταβολή μέσω  κατάθεσης σε τράπεζα.

 Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,70 € .
  

 

2.  Πληρωμή μέσω paypal.Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών.(www.paypal.com). Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο νόμιμος κάτοχος του λογαριασμού PayPal να προσκομίσει την ταυτότητά του. Σε περίπτωση αποστολής στο χώρο Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού  Paypal εκτός αν έχει δηλώσει στο Paypal διαφορετικό προορισμό αποστολής.To ποσοστό χρέωσης paypal επιβαρύνει τον πελάτη.

 

3.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμο του Gadgetlab. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο sales@gadgetlab.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας . Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στα 2813013425  .

    Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail, στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

          

        Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε είναι:

        

      Τράπεζα Piraeus - Αριθμ.Λογ/μου: ********* Θα σταλεί οταν επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας .

      

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@gadgetlab.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η επιβεβαίωση κατάθεσης / πληρωμής .Με πληρωμή με Paypal και τραπεζική μεταφορά ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής . 


4.  Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας - Μόνο για λιανικές πωλήσεις .


Απαραίτητη προϋπόθεση είναι κατά την παράδοση των προϊόντων, ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του.(αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.)

Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει μόνο όταν επιβεβαιωθεί ότι έχει εισπραχθεί το ποσό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει χρονική καθυστέρηση μέχρι 7 ημέρες στην διεκπεραίωση της παραγγελίας.